"New York Times" Jewish Cookbook, The

Collectif

CHF 51.60
Alerter avant parution Précommander Ajouter au panier Ajouter e-book

Livrable entre 2 et 6 semaines environ

Éditeur
Saint Martin's Press Inc.
Pages
576
Parution
septembre 2003
Format
Cartonné
Langue
Anglais
Dimensions
238 × 201 × 35 cm
EAN
9780312290931
  • Résumé

From the food pages of the "New York Times" comes this wide-ranging Jewish cookbook. With almost 800 well-tested recipes by "Times" food writers, this collection includes influences from northern Africa, western and eastern Europe, the Middle East and the United States.
Bio de l'auteur
Sommaire / contenu
Nous vous suggérons aussi
Tucci Cookbook, The Tucci, Stanley CHF 46.80
Jamie Oliver's Christmas Cookbook Oliver, Jamie CHF 39.90
Untitled Cookbook Teigen, Chrissy CHF 31.70
Mastering the Art of French Cooking: Vol.1 Child, Julia Beck, Simone Bertholle, Louisette CHF 23.30
Untitled Kris Jenner Cookbook Jenner, Kris CHF 25.50
Retour en haut de page