Encyclopedia of Jewish Food

Marks, Gil

CHF 66.00
Alerter avant parution Précommander Ajouter au panier Ajouter e-book

Livrable entre 2 et 6 semaines environ

Éditeur
John Wiley & Sons Ltd
Pages
672
Parution
septembre 2010
Format
Cartonné
Langue
Anglais
Dimensions
234 × 212 × 52 cm
EAN
9780470391303
  • Résumé

A comprehensive, A-to-Z guide to Jewish foods, recipes, and culinary traditions Food is more than just sustenance. It's a reflection of a community's history, culture, and values.
Bio de l'auteur
Sommaire / contenu
Nous vous suggérons aussi
A History of Food Maguelonne Toussaint-Samat CHF 24.00
Mastering the Art of French Cooking: Vol.1 Child, Julia Beck, Simone Bertholle, Louisette CHF 24.90
Herb: Mastering the Art of Cooking with Cannabis Cookbook, Stoner's Parks, Melissa Wolf, Laurie CHF 25.30
Breakfast, Lunch and Tea: The Many Little Meals of Rose Bakery Carrarini, Jean Charles Carrarini, Rose CHF 34.10
Artisan Jewish Deli at Home, The Zukin, Nick Zusman Michael
Retour en haut de page