Chocolates and Confections at Home with the Culinary Institute of America

Greweling, Peter P. The Culinary Institute of America (CIA)

CHF 42.70
Alerter avant parution Précommander Ajouter au panier Ajouter e-book

Livrable entre 2 et 6 semaines environ

Éditeur
John Wiley & Sons Ltd
Pages
304
Parution
janvier 2010
Format
Cartonné
Langue
Anglais
Dimensions
263 × 244 × 27 cm
EAN
9780470189573
  • Résumé

The home candy maker's guide to creating stunning chocolates and confections Chocolates and Confections at Home offers detailed expertise for anyone who wants to make truly amazing homemade confections and candies.
Bio de l'auteur
Sommaire / contenu
Nous vous suggérons aussi
Mastering the Art of French Cooking: Vol.1 Child, Julia Beck, Simone Bertholle, Louisette CHF 24.90
Mastering the Art of French Cooking: Vol.2 Child, Julia Beck, Simone
Nopi: The Cookbook Ebury Press Scully, Ramael Ottolenghi, Yotam CHF 33.50
Retour en haut de page