BBQ Sauces, Rubs and Marinades For Dummies

Cumbay, Traci Schneider, Tom

CHF 13.20
Alerter avant parution Précommander Ajouter au panier Ajouter e-book

Livrable entre 2 et 6 semaines environ

Éditeur
John Wiley & Sons Ltd
Pages
264
Parution
février 2008
Format
Livre broché
Langue
Anglais
Dimensions
233 × 160 × 15 cm
EAN
9780470199145
Autres formats
  • Résumé

Think only master chefs can create the savory, succulent barbecue masterpieces you love to eat? Nonsense! BBQ Sauces, Rubs & Marinades For Dummies shows you everything you need to dig in, get your apron dirty, and start stirring up scrumptious sauces, magical marinades, and rubs to remember.
Bio de l'auteur
Sommaire / contenu
Nous vous suggérons aussi
Water: A Comprehensive Guide for Brewers Palmer, John Kaminski, Colin CHF 21.40
Good and Simple Hemsley, Jasmine Hemsley, Melissa CHF 41.00
Retour en haut de page